Veleposlaništvo RS Sarajevo /Novice /
10.09.2021  

Povabilo k sodelovanju

Vabimo vrtce, osnovne in srednje šole, zavode, različne organizacije v BiH kjer mladi ustvarjajo likovna dela in bi svoja dela radi pokazali širši javnosti, da se prijavijo na Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. 

Več informacij o natečaju je na razpolago na spletni strani: https://igrajsezmano.eu/bodiumetnik/mednarodni-likovni-natecaj/

Prijave na Bodi umetnik – 15. Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano" so možne le preko spletne prijavnice do 1. decembra 2021.

Za dodatne informacije lahko pokličite ali pišite na elektronski naslov:
068 161 287 (od ponedeljka do petka med 12.00 in 14.00 uro)
bodiumetnik(at)igrajsezmano.si

 

 

 

Pozivamo vrtiće, osnovne i srednje škole, ustanove, razne organizacije u BiH u kojima mladi stvaraju i  svoje bi radove pokazali široj javnosti da se prijave na Međunarodni likovni natječaj Budi umjetnik koji organizira Centar Janeza Leveca Ljubljana i Društvo za kulturu inkluzije.


Više informacija o natječaju dostupno je na web stranici: https://igrajsezmano.eu/bodiumetnik/mednarodni-likovni-natecaj/

Prijave za Budi umjetnik - 15. Međunarodni umjetnički natječaj "Igraj se sa mnom" moguće su samo putem online prijavnice do 1. decembra 2021. godine.

Za dodatne informacije možete nazvati ili pisati na sljedeću e-mail adresu:
068 161 287 (od ponedjeljka do petka između 12.00 i 14.00)
bodiumetnik(at)igrajsezmano.si