Veleposlaništvo RS Sarajevo /Novice /
19.01.2021  

Poziv za študente iz Bosne in Hercegovine

Republika Slovenija ima sklenjene številne bilateralne sporazume, ki omogočajo izmenjave posameznikov na področju izobraževanja in raziskovanja. CMEPIUS, v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, skrbi za uresničevanje 19 tovrstnih sporazumom, preko katerih nudijo štipendije tujim študentom, ki želijo v Slovenijo na študijsko izmenjavo.


CMEPIUS je na spletni strani Study in Slovenia (https://studyinslovenia.si/study/exchange-programmes/) objavil poziv in prijavne obrazce za kandidate, ki bi želeli štipendijo Republike Slovenije za študijsko leto 2021/22.


Rok za oddajo prijavnic kandidatov z ustrezno dokumentacijo je 31. marec 2021.

 

Poziv za studente iz Bosne i Hercegovine

Republika Slovenija ima sklopljene brojne bilateralne sporazume koji omogućavaju razmjenu pojedinaca na području obrazovanja i istraživanja. CMEPIUS u saradnji sa Ministarstvom obrazovanja, nauke i sporta Republike Slovenije brine o provedbi 19 takvih sporazuma preko kojih se nude stipendije stranim studentima koji žele doći na studensku razmjenu u Sloveniju.


CMEPIUS je na web stranici Study in Slovenia (https://studyinslovenia.si/study/exchange-programmes/) objavio poziv i prijavne obrasce za kandidate koji bi željeli stipendiju Republike Slovenije za studijsku 2021./22. godinu.


Rok za slanje prijavnica kandidata sa odgovarajućom dokumentacijom je 31. mart 2021.