Veleposlaništvo RS Sarajevo /Novice /
20.12.2019  

Predpraznično srečanje Slovencev v Bosni in Hercegovini

V dvorani Ivane Kobilce je 19. decembra 2019 veleposlanica Zorica Bukinac gostila predpraznični sprejem za Slovence v Bosni in Hercegovini.

Ob tej priložnosti je veleposlanica Bukinac pozdravila in nagovorila udeležence predprazničnega srečanja, se zahvalila za sodelovanje v letu, ki se izteka in vsem zaželela srečno in uspešno novo leto 2020.

Srečanju so prisostvovali slovenski gospodarstveniki, predstavniki slovenskih društev v Bosni in Hercegovini in drugi Slovenci, ki živijo in delajo v Bosni in Hercegovini.

Ekipa Veleposlaništva v Sarajevu se zahvaljuje prisotnim za prijetno druženje. Vsem želimo vesele božične praznike in srečno novo leto.

  

 

Predpraznični susret Slovenaca u Bosni i Hercegovini


19. prosinca 2019. u dvorani Ivane Kobilce ambasadorica Zorica Bukinac upriličila je predpraznični prijem za Slovence u Bosni i Hercegovini.

Tom prigodom ambasadorica Bukinac pozdravila je prisutne na predprazničnom susretu, obratila im se i zahvalila  na sudjelovanju u godini koja je pri kraju, te svima zaželjela sretnu i uspješnu Novu 2020 godinu.

Susretu su prisustvovali slovenski privrednici, predstavnici slovenačkih društava u Bosni i Hercegovini i drugi Slovenci koji žive i rade u Bosni i Hercegovini.

Ekipa ambasade u Sarajevu se zahvaljuje prisutnima na ugodnom druženju. Svima želimo sretan Božić i sretnu Novu godinu.