Veleposlani┼ítvo RS Sarajevo /Druga vsebina /Kolofon /

Uredništvo

Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili uslu┼żbenci Slu┼żbe za odnose z javnostmi Ministrstva za zunanje zadeve v sodelovanju s ┼íir┼ío dr┼żavno upravo.


Piškotki

Na┼ía spletna stran uporablja pi┼íkotke. Pi┼íkotki so majhne datoteke, ki jih nalo┼żimo na va┼í ra─Źunalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na na┼ío stran. Uporabljamo naslednje pi┼íkotke:

  • StatCounter Analytics Cookie (is_unique) ÔÇô Uporabljamo StatCounter le za ugotavljanje ali ste prvi─Ź na na┼íi strani oz. ali ste ponovni obiskovalec ter za oceno posebnosti obiska strani. Pi┼íkotek ne hrani osebnih podatkov . Trajanje : do pet let po zaklju─Źki seanse (session).

Podatkov, zbranih s pomo─Źjo pi┼íkotkov ne posredujemo in ne bomo posredovali tretjim osebam.

Izjava o varovanju zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov na kratko:
- Nikoli ne bomo zlorabljali va┼íih osebnih podatkov na kakr┼íen koli na─Źin.
- Va┼íih kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen ─Źe tako zahteva zakon.
- Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor ste privolili v kontaktiranje.
- Nikoli vam ne bomo po┼íiljali e-sporo─Źil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporo─Źil.
- Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: va┼íe ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Na┼ía spletna stran ne zbirajo va┼íih osebnih podatkov razen, kadar vi to omogo─Źite.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov
Na┼ía spletna stran bo uporabila va┼íe osebne podatke izklju─Źno zaradi tehni─Źnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splo┼íno komuniciranje z vami. Na┼ía spletna stran ne bo posredovala va┼íih osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tr┼żila drugje, razen ─Źe posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite . Zaposleni v na┼íi spletni trgovini so po dol┼żnosti zavezani k spo┼ítovanju va┼íih zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabni┼íkega imena in gesla.

Svoboda izbire
Informacije, ki jih o sebi posredujete na┼íi spletni strani, nadzorujete vi. ─îe se odlo─Źite, da va┼íih podatkov ne boste posredovali na┼íi spletni trgovini, potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boste imeli dostopa.
Uporabniki, ki se ┼żelijo odjaviti iz seznama prejemnikov novic, nas lahko kontaktirajo (pod Kontakt).
─îe se spremenijo va┼íi osebni podatki (po┼ítna ┼ítevilka, e-naslov, fizi─Źni naslov, telefonska ┼ítevilka), vas prosimo, da nas obvestite o spremembah (glej Kontakt).

Varnost
Na┼ía spletna stran si mo─Źno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Va┼íi podatki so ves ─Źas za┼í─Źiteni pred izgubo, uni─Źenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe
Na┼ía spletna stran priporo─Źa vsem star┼íem in skrbnikom, da nau─Źijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmre┼żju. Mladoletne osebe ne bi smele prena┼íati kakr┼ínih koli osebnih podatkov na na┼íi spletne strani brez dovoljenja star┼íev ali skrbnikov. Na┼ía spletna stran ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Povezave do drugih spletnih strani
Na┼íe spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapu┼í─Źate na┼ío spletno stran, si zato vnovi─Ź preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Pravica do obve┼í─Źenosti
─îe imate kakr┼ína koli vpra┼íanja v zvezi z na┼ío politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so va┼íi osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadr┼żkov obrnete na nas.
Na podlagi va┼íe zahteve vas bomo obvestili ÔÇô pisno in v skladu z zakonodajo ÔÇô kateri osebni podatki, ─Źe sploh kateri, so bili zbrani med obiskom na┼íe spletne stran.